Een kleurrijk afscheid

Het Holifeest is een kleurrijk Hindoeïstisch feest dat het begin van de lente en de bloeiende liefde viert. Het is een moment voor mensen om samen te komen, niet alleen om het nieuwe seizoen te verwelkomen, maar ook om elkaar te vergeven, fouten te vergeten en elkaar opnieuw te omarmen. Het gekleurde poeder wat de lucht in wordt gegooid, kleurt iedereen hetzelfde en maakt iedereen gelijk, ongeacht hun achtergrond.

Deze symboliek hebben we proberen te vangen in een kleurrijke wade. Verlies van een geliefde kan een van de meest uitdagende ervaringen in het leven zijn. Onze wade biedt een manier om elkaar te vergeven en de herinnering aan onze dierbaren te eren zonder herinnerd te worden aan de minder leuke momenten.

In het hindoeïsme is crematie gebruikelijk, omdat men gelooft dat dit de snelste manier is voor het lichaam om naar de “bron” terug te keren. Deze wade is daarom ook geschikt voor crematie.

Bovendien is onze wade niet alleen bedoeld voor mensen binnen het Hindoeïsme. Door de vele vrolijke kleuren is deze wade geschikt voor iedereen. Het zou ook symbool kunnen staan voor een kleurrijke persoonlijkheid. Het geeft de mogelijkheid om de vreugde en de liefde voor het leven van een geliefde te eren, zelfs in momenten van verdriet en verlies.

C401 Holi Poeder

Wade Multicolor